maandag 5 maart 2007

Het beste onder de zon tomaat

Tomaatje hier tomaatje daar.

De hele middag niet anders te doen dan afwegen, verpakken, en vervolgens er een deksel op te drukken, en weg zetten in een kratje. Vullen en afwegen van baken met cherry tomaatjes. Lekker simpel werk, waar men zich eerder druk maakt om hoe de steeltjes of takjes liggen. Ik lig constant in een deuk als ik zie hoe ze mijn werkje nog eens een keer over doen. Blijkbaar doe ik het zeker niet goed of zo. Als ze het me nu even vertellen dat er een speciale manier van doen is of zo , nee hoor ze zeggen niets . Nou ja dan moeten ze het ook maar zelf weten. Ja sorry hoor maar moeten er niet tomaten in zo'n bakje? Blijkbaar vinden ze het belangrijker hoe de takjes of steeltjes liggen dan het product zelf. Als ik bij een groente winkel of bij de buurt super ben wil ik tomaten en geen steeltjes van de tomatenplant. Zo kan ik ook wel 250 gram afwegen. Dat is toch de boel neppen? Al die steeltjes tellen ook mee in het totale gewicht. Hup er af die zooi. Oeps dat had ik dus niet moeten doen hihi, alweer een collega die zich ontfermt over deze grappenmakerij. Nou ja ik zie wel waar het schip strandt. Het leverde in ieder geval wel een lachwekkend spektakel op.


2 opmerkingen:

AnJoyMe zei

Ha ha ha... al die steeltjes en blaadjes daar moet je toch afblijven, daar gaat de winst...
Net als de klei die nog aan de aardappelen zit, het teveel aan groen aan de prei, en ga zo maar door... Pure winst, al dat afval dat in de prullenbak belandt.
Maar ja... waar een mens zich al niet druk over kan maken...

kraker zei

@anjoyme:
Pressies A. dat vindt ik nou ook.
Ik voor het eerst in die productie als invaller en zij me niet even zeggen hoe ze het willen hebben.
Tja dan vindt ik het wel prima en lach ik me een bult inwendig.