dinsdag 12 december 2006

3 witte Spookjes



Helemaal wit van het meel schrijf ik u het volgende













Tjonge Tjonge wat een tijd bederf en wat kost het normaliter een smak geld om op deze manier een probleem op te lossen bij de meelfabriek.
Wat is er een de hand bij ons WSW bedrijfje?
Welnu ! de gehele dag en de komende dagen staan wij “collega J, collega G en ondergetekende O” pakken meel open te snijden, deze in een grote zak te gooien, die vervolgens weer naar de fabriek terug kan, waar ze het weer in pakken stoppen. De houdbaarheidsdatum was verkeerd op de verpakking gedrukt. Tja foutje van Een mans die bekend staat op zijn bakmeel. Ach kan gebeuren en gelukkig gaat het weer terug richting fabriek waar het in nieuwe verbeterde meel pakjes gaat.
Maar of het economisch gezien de goedkoopste manier is om het op deze manier te doen? Ja de gesubsidieerde arbeidskrachten die weer helemaal niks kosten kunnen dit werkje wel voor ze opknappen. Heeft het nut? Nee! Er zijn machines voor die in een uur wel 100 pallets kunnen doen terwijl wij 1 pallet per uur met een mesje met de hand mogen doen. Ach het verschaft ons weer werk moet u maar denken. U begrijpt wel dat het weer erg frustrerend is.
Ach het houd je van de straat ( diepe zucht).




Geen opmerkingen: