zondag 12 augustus 2007

Het is niet altijd rozenguer en manenschijn wat ik blog

Nee het kan niet zo zijn dat mijn blogs altijd maar over mijn succes gaan.
Dat heb ik zo af en toe wel eens maar in het algemeen ben ik ook maar jan met de pet en heb ik ook goede en slechte tijden.Ik zou dan de feiten moeten gaan verdraaien en het zo aan u presenteren dat het lijkt of heb ik een geweldig leven. Nou neem maar gerust van mij aan dat het ook wel eens niet zo geweldig is. Als gescheiden man met een minimum loon en vader van 2 dochters is het iedere maand weer de centen tellen, dubbeltjes omdraaien en proberen de boel boven water te houden, Dat is natuurlijk het leven, maar valt zo nu en dan best wel eens zwaar. Natuurlijk hebben we het goed hoor? daar zal ik niks van zeggen, Maar een lux leventje, nee vergeet dat maar. Ik heb mijn oude brikkie moeten wegdoen omdat ik bijna een bekeuring kreeg voor het op de snelweg zitten zonder auto.
Nee ik kon het ding niet meer op de weg houden dus weg ermee. Maar we redden ons goed hoor? niks mis mee. Tja dan lees je wel eens van die berichtjes van me waarvan je denkt Kraker pak een touw en knoop je op haha. Nou ja dat is ook wel heel erg cru gezocht, maar we snappen wat er mee bedoelt wordt. Daarom staat er ook wel eens een minder leuk of minder interesant bericht op deze weblog site. Tja het van me af schrijven is de beste manier om dingen te verwerken. Misschien dat bepaalde dingen niet op een weblog thuis horen, neem me dan niet kwalijk maar is een weblog niet zoiets als een digitaal dagboek?.
Nou dan lijkt het voor de hand dat ik het er gewoon op pleur, kan ik het zelf later ook weer terug lezen.Maar mijn beste mensen, laten we er met z'n allen het beste van proberen te maken.
Vergeet niet om adem te halen, dan wordt je oud.
De massel, Toedeloe, en tot blogs.
Kraker.

6 opmerkingen:

pamitsha zei

Het is jouw blog en je mag er op zetten wat jij wilt, zo simpel is het. Dus als jij er leuke dingen op wilt zetten, dan doe je dat, wil je er minder leuke dingen op zetten dan doe je dat ook gewoon. Je moet je alleen wel beseffen dat iedereen het kan lezen, dus ook bijvoorbeeld je buren of je familie, het zijn misschien niet alleen vreemden die hier lezen.

Billy zei

hey "gezellige dikkerd",
Natuurlijk is een weblog een weerspiegeling van je dagelijkse leven. Van dergelijke logs hou ik ook het meest. Mijn weblog is dat ook. Ooit gestart als 18+, maar al vlug geƫvolueerd naar een persoonlijk dagboek. Aangevuld met zaken die ik leuk vind of de moeite om te laten zien of lezen door m'n weblogvrienden.
Dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is mag wel duidelijk zijn. Maar ik doe ontzettend m'n best om te genieten van mijn leven!
Groetjes,

Billy

(en bedankt voor je bezoek aan mijn log, linken mag altijd)

Michel zei

Kop d'r Veur! Komt wel weer goed..

kraker zei

@pamitsha: Juist daarom heb ik altijd in gedachten als ik een weblog schrijf van geen namen of iets dergelijks. Dat zou niet netjes zijn. andere mensen lezen het ook en dan kan je hen enorm gaan kwetsen.
Ik probeer een weerspiegeling van het dagelijkse van me weer te geven . Soms heb ik ook wel eens geen inspiratie hoor? dan zoek ik gewoon het web af naar iets leuks ( een web site loggen( zie daar het woord weblog haha)) Ik hoop nog lang te kunnen bloggen.

kraker zei

@billy: Hey welkom op mijn weblog, leuk dat je reageer. Ik link je vandaag nog dus dat is geregeld. Je staat er bij hoor?
Verder ga ik je weblog eens uitgebreid lezen, lijkt me erg leuk. Hoop nog veel van je te lezen. En helemaal gelijk heb je, genieten van het leven dat doe ik ook hoor?. Ik zit met regelmaat van de klok in hoogeveen samen met een maat van me aan een pint. Hij woont daar en na 20 jaar goed contact te hebben met elkaar lusten we het nog net zo als vroeger.

kraker zei

@michel:
komt wel goed jer.
Ik heb de laatste 2 blogjes eens terug gelezen en het leek inderdaad of ik een pet ging kopen die ik in het knoal wilde gaan gooien om er vervolgens onder te gaan zitten :-p

Maar niets is minder waar, ik mag net als ik vaak in jouw blogjes lees heerlijk op een teras zitten met een pul hertog jan voor me neus. ( LOL )
Ik hoop niet op een bon wegens foutparkeren , maar ik ga binnen kort naar je stad om mijn tante te bezoeken.
Die wonen op een heel groot veld met allemaal uilen.

Kalm oan en tot blogs.

kraker.