maandag 2 juli 2007

Het weer
Wat een vreemd weer de laatste tijd, het is zonnig en buiig tegelijk.

Dat kan knap lastig zijn.

Een voorbeeld:

Je wilt nog even snel een boodschapje doen, snel pak je de fiets om verzekerd van het fijt dat het droog en zonnig is ontspannen naar de buurt super te fietsen.

Na de boodschappen in de fiets tassen te hebben gepropt fiets je rustig naar huis, om eenmaal onderweg te worden overvallen door een lokaal gespetter. Het gespetter wordt een hoosbui en eenmaal thuis zeiknat en als een verzopen kat, kom je tot de ontdekking dat het florisant droog is en stralend mooi weer. Je ergert je rot maar trekt heel braaf schone kleding aan.

Een uurtje later nog steeds mooi weer en je besluit om even lekker met je hond een ommetje te maken, moet kunnen nietwaar het is tenslotte weer prachtig stralend weer.

Eenmaal aan de wandel het zelfde als toen je de boodschappen haalde, je wordt weer overvallen door een gespetter wat uitloopt op een hoosbui.

En weer kom je drijfnat en druppelend binnen, waarna de hond zich heerlijk in de gang gaat uitschudden en op zijn hondjes kenbaar maakt van, kijk baasje het regent.

Ook de koffie die gezet is was vergeten, nou ja je hebt een magnetron dus hup kopje er in en een halve minuut later staat je warme bak koffie voor je. ( hihi de mijne wel, lekker onverschillig).


Dat zou allemaal kunnen met het rare weer van de laatste dagen.

Laten we maar hopen het nu snel zomer gaat worden en dat de temperatuur omhoog gaat naar een graad of 26. Lekker bakkos in de zonnos.


Nou tot zo ver.

De goeie.


Geen opmerkingen: