maandag 9 juli 2007

Kinderen vakantie en vader een paar dagen vrij

Aangezien de kinderen vakantie hebben en ze het afgelopen weekend een paar kinderfeestje hadden, werd besloten om de kinderen zondag middag te brengen. Ik had voor de tijd al vrij geregeld dus was het geen probleem. Zondag was een prachtige dag en zodoende zijn we er even op uit getrokken richting de speeltuin. Klimmen, klauteren, glijden kon helaas niet want de glijbaan stond vol water maar het was toch een leuke middag.

Vandaag zijn we met de meute naar E, en de kinderen geweest, de kinderen van E zitten in de zelfde leeftijd categorie, waardoor het gemakkelijk spelen is met elkaar.

Morgen zal het een spannende rijs gaan worden terug naar moeder, het spoor tussen Leeuwarden en Heerenveen licht er uit waardoor de NS bussen inzet. Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan, alsmede de meiden want die hebben dit ook nog nooit meegemaakt, eerst met de bus en dan via de trein. Als het goed gepland is zullen we evenzogoed toch nog op tijd in W arriveren waar moeder J de kinderen opwacht. Ik ben benieuwd.

Ik reken op een vertraging van een half uur.

Tja NS he?2 opmerkingen:

pamitsha zei

En?? Kwam je voorspelling van een half uur vertraging uit?

kraker zei

@pamitsha:
Ehm nou zo iets hahaha.
Wat een avontuur we hebben beleeft, je leest er alles over in het volgende blog.