dinsdag 27 maart 2007

De buurtsuper

Gisteren middag na mijn gedane arbeid, snel vriendin J opgehaald om samen naar pake en beppe (opa en oma) te gaan wegens pake's ***79e*** verjaardag. Snel nog even langs de bloemen kiosk voor een prachtig gemengd boeket voor oma , om daarna samen op te fietsen richting de grootjes te gaan.

Oma had koffie met gebak en opa zat in zijn luie stoel te vertellen over zijn aanstaande ziekenhuis opname, dit wegens een operatie aan de galblaas. We hadden ze een week niet gezien dus onder het genot van een kop koffie even bijgepraat, om vervolgens richting de buurtsuper te rijden om boodschappen te halen voor het avond eten.'eenmaal in de supermarkt overkwam me een iets waar ik nu wel om kan lachen, maar gisteren bij het afreken aan de kassa niet zo erg prettig vond. Ik was mijn bankpas vergeten. Wegens telebankieren zat het pasje nog in de cardreader, stom stom stom helemaal vergeten. Trouwens ik wist niet dat ik zo'n goede vakkenvuller was. Het leek even of ik daarvoor in de wieg was gelegd. Ik heb keurig netjes mijn artikelen weer in de schappen terug gelegd, wel zo netjes toch? Om vervolgens maar naar huis te gaan. Snel het huishouden gedaan om vervolgens maar 4 sneetjes brood te maken met een gekoot eitje , plakjes kaas en cherry tomaatjes.

Oh ja de film van gisteravond was super. The Good Shepherd. In 1947 werd de meest beruchte buitenlandse inlichtingendienst ter wereld opgericht de CIA, de film the good shepherd

ontsluierd 40 jaren CIA. Door de ogen van oprichter Edward Wilson.

Echt een aanrader.

Groetjes

kraker.
5 opmerkingen:

pamtsha zei

Euhhh.... hoe doet pake dat?? Gisteren werd hij nog 79 en nu 78.... :))
En dat vergeten bankpasje.... scheelt toch weer uitgebreid koken, zou mij goed uitkomen, ik heb een hekel aan koken ;)

my best friend zei

Ik vond het erg gezellig bij je opa en oma.En de film ja daar was ik maar effe bij omdat ik toen op bed ging. Liefssss je maatje J.

kraker zei

@pamitsha:
Oeps een foutje :-) haha ehm tja kijk het zit zo. De hele maand haal ik al de verjaardagen door elkaar, pake en beppe zijn beiden in maart jarig 3 weken terug feliciteerde ik opa, en nu kom ik met een bosje bloemen voor oma aan. Opa lachen en zeggen dat ik wel wat laat ben met die bloemen hihi :-P dat was drie weken geleden was zijn antwoord. Snel maar even wat aftershave voor hem gehaalt Zucht.

kraker zei

@ my best friend:
Die film blijft hier wel liggen, die zie je maar eens wanneer het je uitkomt.

kraker zei

@pamitsha:
hahaha :-) ja hoe krijgt opa het voor elkaar.
Straks staat er een groot bord in zijn tuin met
*** TE KOOP OPA'S WONDER ELIXER ***
Wordt hij nog eens rijk joh :-P