maandag 26 maart 2007

Eerst dag van de werkweek

Maandag 26 maart 2007


Het weekend een uur korter door de zomertijd, tja jammer.

Het is nu weer donker als ik op de fiets stap, alhoewel het wel wat mee valt eigenlijk. Volgende maand is alles weer bij het oude. Met een kwartier per week wordt het telkens vroeger dag tot we de langste dag hebben gehad, dan wordt het met een kwartier per week donker. Ik heb altijd wat moeite met de omschakeling van de zomer en wintertijd. Ook al is het maar een uur tijdverschil, het geeft me een jetlag achtig gevoel. Ja de lente is een feit. Nu maar hopen dat op veel warme dagen, net als vorig jaar. Gelukkig is mijn jetlag gevoel snel verdwenen vandaag, daar heb ik meestal maar een of twee dagen last van. Het begint al gelijk goed vandaag, de orders liggen op nummer, en elk nummer is een autorit nummer. Zo dat gaat snel, het is al weer vijf voor vier, de tijd vliegt vandaag.

Nu snel naar pake ( opa)en beppe (oma) pake is 79 jaar geworden, ik zal even mijn felicitaties geven en daar moet even een bloemke heen. Kunnen we gelijk even bijkletsen onder het genot van een kop Douwe Egberts. Ook moet ik nog de was doen, er ligt nog een hele stapel van het weekend, en nog de bedden verschonen. Vanavond naar de film, The Good Shepherd. Nou ik ben benieuwd.


2 opmerkingen:

pamitsha zei

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van opa!

kraker zei

@pamitsha:
Dank je wel, Het was erg gezellig en we hebben weer even kunnen bij praten. Het was een week geleden dat ik er was. Mijn opa kent de hele stad, hij zat samen met m'n overgrootvader vroeger in de groente handel en op de matkt, later bij de gemeente reiniging. dus hij heeft altijd wel wat te melden.