woensdag 21 maart 2007

heimwee en driftbuien

Even wist ik niet wat ik zou moeten bloggen vandaag tot net, ongeveer 15 minuten geleden.

Mijn exvrouw belde met de mededeling dat het niet zo goed gaat met mijn oudste dochter H.

ze heeft erg last van driftbuien thuis, die zich nu ook al gaan uitbreiden naar school. Hoe H aan deze driftbuien komt weet ik niet, ik denk een gevoel van onmacht bij haar. Tevens loopt er onderzoek of mijn oudste dochter wel op de basisschool kan blijven en niet naar het speciaal onderwijs zou moeten als het zo door gaat. Ze doet groep 2 nog eens over, nog een jaar kleuteren.

Tja ze is in januari zes jaar geworden, waarschijnlijk heeft ze aanpassingsproblemen wegens haar verhuizing naar W. hier 120 kilometer vandaan. Het blijk ook dat H mij erg mist, vroeger tijdens het huwelijk met de kinderen waren H en ik 2 handen op een buik. Nu eigenlijk ook nog. Ze mist haar vader zie eerder blog( heitie ik mis je) maar ik heb de financiƫle middelen niet om ze om de week op te halen. Mijn auto kon ik ook al niet meer op de weg houden. Mijn exvrouw wilden voornamelijk nooit de kinderen ophalen of brengen, zodat ik ze moest halen en brengen. Dit kon ik niet meer opbrengen om dat om de week te doen zodat ik enkel de kinderen 1 maal per maand bij me had. Nu belde ze met wel een voor mij wel heel vreemd in het gehoor klinkend voorstel, maar waar ik erg blij en gelukkig van werd. Ze wil om de week de kinderen brengen en dan moet ik ze zondag zelf terug brengen. Komt neer op precies de zelfde trein kosten wat ik nu ook heb voor 1 keer per maand. Oh Wat vindt ik dit geweldig. Eindelijk heb ik ze weer om de week.

Het is alleen erg jammer dat het niet zo goed met H gaat. Ik hoop dat H en M wat meer innerlijke rust kan krijgen nu ik wat meer in hun leven ben en H wat rustiger gaat worden.3 opmerkingen:

AnJoyMe zei

Arme H... 'k Heb met haar te doen, hoor. Hier blijkt dan maar weer dat "elluk nadeel z'n voordeel hep". 't Is helemaal super dat het gevolg is dat jij de meiskes vaker bij je hebt!!!

kraker zei

Ja dat vindt ik helemaal super A. Ik heb vanmorgen nog even de school van H gebeld. en met de SPW er afgeproken dat school me altijd kan bellen op het werk, als ze zich verdrietig en down voelt. dan kan ze mijn stem even horen en komt ze misschien weer wat tot rust. Dan maak ik daar even tijd voor vrij, mijn werkleider vind dat goed en die minuten haal ik wel weer in, dan werk ik wat langer door.
De school vond dit een strak plan.

my best friend zei

Ik weet hoe ze is maar ik kan je vertellen H is een schat.De arme meid ver weg van haar vader(heiti)En ja gelukkig is de bezoekregeling beter geworden en dat willen we graag zo houden.Toch O.Liefs je maatje en vriendin J