zondag 25 maart 2007

weekendje weg


Hallo allemaal.

Wat hebben jullie allemaal dit weekend gedaan? , Ik en vriendin J zijn het weekend naar H geweest om een bezoek te brengen aan A mijn trouwe gabber die ik al meer dan 20 jaar kan.

We hebben in het verleden de grootste avonturen beleefd en dingen uitgevreten die door god verboden waren. Dingen die niet door de beugel konden en waar oom agent niet altijd blij mee was.

Gelukkig zijn we er nooit voor gepakt. Affin terug naar H, het weekend was bere gezellig en we hebben wat afgelachen met z'n allen. A was jarig en dat moest gevierd worden met een Drankie uut Drenthe. Het was weer ouderwets gezellig, over drie weken ben ik weer in H .


4 opmerkingen:

pamitsha zei

Klinkt als een gezellig weekend! Ik heb weinig bijzonders gedaan dit weekend... eigenlijk helemaal niks... ook wel lekker eigenlijk.
groetjes Pamitsha

my best friend zei

Nou idd O.Het was bere-gezellig.En ik heb ook genoten.Eerlijk waar en dat feest.Nou nou het was me het feest wel.Liefs je vriendin en maatje J

kraker zei

@ pamitsha:
Een heel weekend lekker luieren is ook heerlijk om te doen. Lekker chillen hmm, uitslapen ja dat is ook wel lekker. volgend weekend heb ik de kids dus dat wordt ook weer een fijn weekend.

kraker zei

@ my best friend:
Had je vroeger het Kazernefeest moeten meemaken. Moet je A maar vragen die was er dan ook meestal bij. Jongens jongens dat waren feesten, duurde het hele weekend.